Η βασική συνταγή για cake pops και μετά εσείς με τη φαντασία σας και τις προτιμήσεις σας τα εξελίσσεται όσο εσείς θέλετε.
Υλικά
- Κεικ δική σας επιλογής
- 1 κουτί νουτέλας ή τυρί κρέμα
- Ξυλάκια Cake Pops
- Κουβερτούρα μαύρη ή άσπρη (την οποία μπορείτε να τη χρωματίσετε με χρώμα ζαχαροπλαστικής)
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο μίξερ το κείκ που έχουμε φτίαξει μέχρι να γίνει τρίμμα.
Στη συνέχεια, ζυμώνουμε τα τρίμματα κεικ με τη νουτέλα ή το τυρί κρέμα (ότι προτιμάτε) μέχρι να γίνει μια ομοιόρφη μάζα ώστε να μπορείτε να τη πλάθεται σε μπαλάκια και μην τρίβεται.
Όταν θα είναι έτοιμο το μείγμα μας, το κάνουμε μπαλάκια και καρφώνουμε ένα ένα μπαλάκι σε ξυλάκι cake pops.
Τέλος, βουτάμε ένα ένα μπαλάκι με το αντιστοιχό του ξυλάκι στη λιωμένη κουβερτούρα, σε αυτό το σημείο μπορείτε να το διακομίσετε με χρωματιστή ή μονοχρωμη τρούφα ή choco chips ή διάφορες γεύσεις μπλωζόν ότιδήποτε σας ευχαριστεί.Και το τοποθετούμε- καρφώνουμε σε ένα φελισόλ ώστε να παγώσει.
Καλή επιτυχία!!!!